Hotel - Hotel Renesse
Lees meer

Hotel

Gelegen op slechts 15 minuten lopen van het Noordzeestrand zijn de accommodaties van Hotel Renesse een prima keuze!

Een gezellig familiehotel wat zijn accommodaties daarom ook niet verhuurd aan alleenreizende jongeren onder de 25 jaar en/of groepen (ongeacht leeftijd).

Maak een keuze tussen een kamer met ontbijt of een studio met kitchenette.

Dagelijks geniet u van 08:00u tot 10:00u van een heerlijk ontbijtbuffet, bij mooi weer zelfs buiten op ons zonnige terras!
Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, vers beleg en brood(jes) kunt u rustig de dag beginnen.

In de gemeenschappelijke ruimte vindt u allerlei informatie over de omgeving en uiteraard kunt u deze ruimte gebruiken om gezellig te verblijven. De faciliteiten voor koffie en thee zijn aanwezig, evenals een gekoeld drankje en snack. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Hotel Renesse beschikt niet over een restaurant.

Vanaf 13:00u kunt u gebruik maken van uw kamer of studio.
Check-in is mogelijk tot 18:00u
Bij vertrek dient u de kamer of studio uiterlijk om 10:30u te verlaten zodat wij alles weer in gereedheid kunnen brengen.

Het hotel beschikt over een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen waar tegen betaling geparkeerd kan worden. De parkeerplaatsen kunnen van te voren gereserveerd worden ( op basis van beschikbaarheid)
De kosten voor het parkeren bedragen € 2,50 per auto per dag.
Er kan gratis geparkeerd worden bij het Transferium dat op 500 meter afstand van het hotel ligt.
Ook met het openbaar vervoer is Hotel Renesse dus goed bereikbaar.

Het hotel beschikt over een fietsenschuur waar u uw eigen fiets of gehuurde fiets veilig kunt stallen. Tevens kunt u bij hotel Renesse een fiets huren voor
€ 7,50 per dag (o.b.v. beschikbaarheid)

Het hotel beschikt niet over een lift en is niet rolstoel-toegankelijk

Schouwen-Duiveland biedt legio opties om te ontspannen.
Strand, zee, rust en natuur vindt u er uiteraard in overvloed, evenals leuke dorpjes en steden.
Denk hierbij aan Zierikzee, of maak eens een uitstapje naar Veere, Middelburg of Domburg.
Lekker genieten van culinaire Zeeuwse specialiteiten kunt u in een café of in één van de talrijke restaurants in de omgeving, wij helpen u graag!

Nog meer redenen om een verblijf te boeken bij Hotel Renesse?

  1. Ook u hond is welkom! Enkele kamers zijn geschikt voor het verblijf met uw hond. De extra kosten hiervan zijn € 9,50 per nacht. Per kamer of studio is max. 1 hond toegestaan. Reserveren met uw hond is altijd op aanvraag.
  2. Op 500 meter van het hotel vindt u Manege Grol, maak een mooie strandrit te paard! Het is zelfs mogelijk uw eigen paard te stallen, voor meer informatie kijkt u op www.manegegrol.nl
  3. Op slechts een paar minuten rijafstand van het hotel bevinden zich prachtige duikstekken in zowel de Grevelingen als de Oosterschelde.

Meer info