Activiteiten - Hotel Renesse
Lees meer

Activiteiten

Het gehele jaar door is er veel in en rondom de Zeeuwse steden te beleven. Bezoek mooie historische plekjes in steden als Middelburg, Veere en Zierikzee, met hun monumentale gebouwen en pittoreske straatjes. Je kunt terecht in zo’n 33 musea.

Ook zijn er veel leuke attracties voor jong en oud en natuurlijk zijn er talloze activiteiten voor watersporters.
Kortom, Zeeland heeft alles in huis voor een aangenaam verblijf.

Neeltje Jans

Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur…

lees meer

Manege Grol

Op nog geen 100 meter van Hotel Renesse vindt u Manege Grol en organiseerd diverse buitenritten over het strand, door het bos en de duinen, lessen en activiteiten.

lees meer

Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum is gevestigd in de vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste dijkgat, ontstaan tijdens de watersnood van 1953. Het museum is gelegen in de zeedijk ten zuiden van het dorp Ouwerkerk.

lees meer

Duiken

Vraag je je wel eens af hoe de wereld er onder water uit ziet? En hoe het zou zijn om tussen kleurrijke vissen door te zwemmen? Maak dan eens kennis met de duiksport! Daarvoor hoef je niet persé naar tropische landen af te reizen; het kan ook in Zeeland, één van de populairste duikgebieden van West-Europa!

lees meer